Tandartsenpraktijk Petenbos

info@tandartsenpraktijkpetenbos.nl

0318 51 00 05

Tandartsenpraktijk Petenbos

Tarieven & betalingen

De tandartstarieven zijn vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa).

Materiaal- en techniekkosten

Indicatie bijkomende materiaal- en techniekkosten tandheelkundige behandelingen

Ieder mens is uniek. En daarmee ook iedere tandheelkundige behandeling. Om daar zo goed mogelijk invulling aan te kunnen geven heeft de Nederlandse Zorgautoriteit bepaald dat bij bepaalde behandelingen materiaal- en techniekkosten additioneel in rekening moeten worden gebracht. Hierdoor krijgt u als patiënt meer keuzemogelijkheden om die behandeling in te vullen.

Om u vooraf inzicht te geven in die mogelijkheden en de daarbij behorende prijsindicatie, hebben wij het volgende overzicht samengesteld. Om het overzichtelijk te houden hebben we de meest voorkomende behandelingen opgenomen. Indien er sprake is van een tandheelkundige behandeling waarbij materiaal en/of techniekkosten in rekening worden gebracht en u heeft samen met uw behandelaar bepaald hoe deze wordt ingevuld, dan krijgt u hiervoor een individuele prijsopgave of kunt u hierom vragen. Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend. De meest voorkomende materiaal en/of techniekkosten in onze praktijk zijn:

Betalingen

Op alle behandelingen zijn de betalingsvoorwaarden van Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde (KNMT) van toepassing. Voor de betaling van de rekening, kunt u kiezen uit één van de onderstaande  opties:

  • Bij voorkeur door middel van automatische incasso. Het bedrag wordt na 30 dagen  van uw rekening afgeschreven. Er is dan voldoende tijd om de rekening bij uw zorgverzekeraar in te dienen.
  • Zelf de rekening betalen d.m.v overschrijving.  U zorgt er dan  zelf voor dat de rekening binnen 30 dagen is betaald.
  • Contante betaling of pinnen is ook mogelijk.

Wij maken u erop attent, dat de betalingstermijn in alle gevallen 30 dagen is, lees ook de betalingsvoorwaarden. Bij niet tijdig betalen van de rekening kunnen conform de betalingsvoorwaarden kosten in rekening worden gebracht.